PVC vloeren

PVC is de nieuwe trend op vloerengebied. Het is alsof je word gefopt, maar dan in de meest positieve zin. In de showroom van Dik den Hollander interieurs liggen diverse houten en stenen vloeren met prachtige decoratieve randen en kunstzinnige elementen. Maar wie goed van dichterbij kijkt, ziet dat het geen echt hout of steen is. Dit is echter de nieuwste trend op vloeren gebied: de pvc-vloer.

Dit praktische materiaal heeft de sfeer en uitstraling van hout en steen, maar biedt het gemak van pvc: onderhoudsarm, duurzaam, zeer gemakkelijk schoon te houden en geluiddempend. Het is heel dun materiaal met een natuurlijke uitstraling. Omdat er zoveel keus is, is een vloer geheel naar wens samen te stellen en het is toepasbaar in alle ruimtes. Bijkomend voordeel van de pvc-vloer is dat het warm aanvoelt omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt. En omdat dit dunne materiaal, want slechts 2 tot 3 millimeter dik, snel en goed over een plavuizenvloer met vloerverwarming is te leggen, blijft die vloerwarmte ook behouden. Overigens is het legwerk echt vakmanschap waarbij het vakteam van Dik den Hollander, de vloeren professioneel op locatie installeert volgens de wensen van de klant. De collectie van Dik den Hollander is enorm, met diverse topmerken. Deze vloeren zijn alleen verkrijgbaar bij enkele geselecteerde erkende dealers. En wij hebben voor deze regio de grootste collectie. In de showroom zijn de vele pvc-vloermogelijkheden te bewonderen en krijgt u gedegen advies over de ontelbare mogelijkheden die er zijn.

Tips

“Gebruik geen schoonmaakmiddelen die een laag achterlaten op uw vloer, stofzuigen en een licht vochtige doek doen het werk.”

“Bescherm uw vloer door viltglijders onder uw meubels te plaatsen. Hiermee voorkomt u krassen. Gebruik hiervoor geen rubberen dopjes, deze kunnen rare vlekken veroorzaken.”

“Zand en steentjes kunnen ook krassen veroorzaken. Zorg voor een goede schoonloopmat bij de ingang zodat uw schoenen schoon zijn.”

“Bescherm uw PVC vloer tegen extreme hitte en spatten bij bijvoorbeeld open haarden.”

“PVC vloeren zijn ideaal voor mensen met astma of cara.”

Vinyl

Een al jaren bekend product blijft uiteraard het vinyl. Dit is een pvc vloer die op de rol geleverd wordt, met een schuim onderlaag. Hierdoor heeft het een enigszins egaliserend en isolerende werking.

Vinyl gaat zeker met de tijd mee en is tegenwoordig in heel veel designs te leveren.

Van tegelprint tot houtprint en van een marmerlook tot leuke vrolijke kleurtjes voor in de kinderkamer. Er zijn verschillende kwaliteiten te leveren, voor woon gebruik, maar ook zijn er sterkere kwaliteiten voor project toepassingen.

Enkele merken die wij voeren zijn: Forbo (novilon), Interfloor, Vinyflor en Interplan.

Gordijnen

Onze collectie gordijnen en vitrage is enorm. Of u nou kiest voor een eenvoudig doek, of een exclusieve decoratiestof, alles is mogelijk. Met een collectie van honderden mogelijkheden is het mogelijk om iedereen te bedienen.

De gordijnenwand met showbanen wordt regelmatig veranderd en aangepast aan de kleuren en stoffen die op de meest recente beurzen worden getoond. Altijd actueel en up to date.

Geheel volgens afspraak, wordt alles bij u thuis geadviseerd, ingemeten en professioneel geïnstalleerd door onze vakkundige medewerkers. U hebt de keuze uit een heel scala aan mogelijkheden van confectie en ophang systemen.

Ook hier geld dat service en kwaliteit hoog in ons vaandel staat.

Enkele merken: Holland Haag, Toppoint, Interplan, Kobe, Essente, Artelux, Gardisette, de Ploeg, Delius, Villa Nova.

Vloerkleden

Als aankleding van uw woonkamer, of voor de accoustiek, kunt u kiezen om een mooi vloerkleed neer te leggen. Hier zijn diverse mogelijkheden in met betrekking tot kleur, afmetingen en poolsamenstellingen.

Wij hebben in de winkel een leuke standaard collectie met diverse actuele kleuren en materialen. Daarnaast kunnen we van heel veel tapijten een karpet laten maken, kortom keuze genoeg.

Mocht u een vloerkleed willen wat op maat gemaakt moet worden en in een speciale kleur, of poolmateriaal, dan kunt u terecht bij onze winkel

Zonwering

Door met de complete collecties van de grote zonwering leveranciers te werken, kunnen we iedereen bedienen op het gebied van o.a. rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, plisse’s, vouwgordijnen, enz.

Ook hier zijn alle actuele modellen opgenomen in de showroom. Waaronder bijvoorbeeld de duo rolgordijnen. Een gedeeltelijk opengewerkte stof, die voor elkaar langs loopt, zodat er de mogelijkheid ontstaat om op diverse hoogten de stof open of dicht te hangen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en baan breedtes, geeft dat dit product breed toepasbaar is, in bijna ieder interieur. Enkele merken: B&C, DiB Blinds, Wolff, Toppoint, Lega en Shutters van Cedeko.

Tapijt

Wij leveren de complete collectie tapijten, van alle grote merken uit de tapijtindustrie. Tapijt is te krijgen in verschillende soorten. Hoogpolig of een lage pool, een korte vaste boucle, of een mooie velourse kwaliteit.

En dit allemaal weer in diverse prijs categorien. Deze worden vakkundig door onze stoffeerders geïnstalleerd in elke ruimte, eventueel op ondertapijt, gespannen of verlijmd.

Onze specialisten komen thuis bij u meten en adviseren en beoordelen de situatie dusdanig dat er altijd een perfect resultaat afgeleverd kan worden.

Enkele merken: Parade, Bonaparte, Desso, Edel, Interfloor, Belakos en Marine Tuft.

Marmoleum

Marmoleum is een oerdegelijke vloerbekleding die al decenia lang gebruikt wordt in de projecten markt. Wie kent niet de vloeren in de schoollokalen en in kantines.

Marmoleum is een natuurproduct dat onder andere uit kurk, lijnolie, hars en pigmenten bestaat.

De laatste jaren wordt marmoleum, of linoleum, steeds vaker gebruikt in woningen, omdat het een mooi steriel karakter heeft en makkelijk is in onderhoud.

Daarnaast is het tevens te verwerken over vloerverwarming. In de winkel hebben we de complete collectie van Forbo, Armstrong en Tarkett, met alle mogelijke kleuren en mogelijkheden.

Vouwgordijnen

Naast de mogelijkheid om vouwgordijnen te maken van onze eigen gordijncollectie, kunnen we uiteraard ook de vouwgordijnen van de grootste zonwering leveranciers leveren.

De collecties van Sunway, Luxaflex en B&C, zijn compleet vernieuwd en hebben een grote verscheidenheid aan systemen en afwerkingen. Zo kan er bij Luxaflex gewerkt worden met knopen en versiersels op de schulp en heeft Sunway een grote collectie linnen stoffen.

Of u het vouwgordijn heel nonchalant wil laten uitvoeren, of stak met baleinen, met koordbediening, of met kettingbediening, er zijn eindeloze mogelijkheden.

Projectmeubels

Met het merk Mikomax hebben we een uitgebreide collectie met project meubels in huis. Van eenvoudige werkplekken, al dan niet verstelbaar, tot exclusief directie meubilair. Met een scala aan mogelijkheden betreffende de kasten, kleuren en optie’s maakt dat we elk kantoor in kunnen richten.

Gecombineerd met een grote collectie bureau- en conferentiestoelen van de merken Bejot en Rim en Profi-m, maakt dat we ook hier in voldoen aan de eisen die de ARBO stelt aan zit en werk comfort.

Desgewenst maken we een 3-D tekening, in kleur, met de diverse opstellingen en mogelijkheden, waarna we een coulage kunnen maken met de te gebruiken materialen, zoals stoffen, vloerbedekking en zonwering.