Project Description

VAKGEBIED

Woninginrichting

Voor het compleet inrichten van uw woning, bent u bij Dik den Hollander aan het juiste adres. In onze sfeervol ingerichte showroom tonen we graag alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van pvc-vloeren, tapijt, vinyl, gordijnen, vitrage, en binnen zonwering.

Onze collectie bestaat uit alle gerenommeerde topmerken uit de woningtextiel en of het nu gaat om een complete inrichting of bijvoorbeeld eenvoudigweg een gordijn, u bent ten allen tijde bij ons aan het juiste adres. Zelfs het turn-key opleveren van projecten is voor ons een dagelijkse bezigheid. Ons jonge maar ervaren en enthousiaste team voorziet u graag van deugdelijk en gedegen advies desnoods bij u thuis. Bij het installeren en afwerken van uw gemaakte keuzes betrachten wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, dus voor inwilligen van uw wensen bent u bij ons aan het vertrouwde adres.

Scheepsinrichting

Bent u op zoek naar een complete inrichting / stoffering van uw schip, of hebt u advies nodig, dan bent u bij Dik den Hollander aan het juiste adres. Gespecialiseerd in het inrichten van schepen lossen wij voor u alle interieurprobemen op.

Onze specialiteit ligt bij het advies tot in detail en de begeleiding vanaf het prille begin tot en met de oplevering. Hierbij houden wij nauw contact met u als klant, de interieurbouwer en andere aannemers, zodat het eindresultaat perfect in orde is. Wij kunnen voor u de complete woning turn-key opleveren, desgewenst inclusief meubels, bedden, bedtextiel enz. Daarnaast verzorgen wij voor u de stoffering van banken, het aanleggen van vloerverwarming of het leveren van de zonwering voor de stuurhut. Deze zon- en warmte remmende folie kan naar keuze elektrisch via touch-screen of met handbediening geleverd worden.
Bij dit alles houden wij terdege rekening met eventuele voorschriften die er spelen betreffende eisen ten aanzien van de brandveiligheid of het behalen van het juiste dB-niveau in de woning. Kortom, schroom niet, neem contact met ons op en laat u geheel vrijblijvend adviseren betreffende de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij nodigen u graag uit in een van onze winkels in Gorinchem en Werkendam.

Projectinrichting

Ook voor complete projectinrichting bent u bij Dik den Hollander aan het juiste adres. Van het verzorgen van kleine tot hele grote projecten, al dan niet gecombineerd met projectmeubels. Verder leveren wij ook zonwering en aanverwante artikelen.

Mede door de scherpe afspraken met alle grote leveranciers van linoleum en tapijt kunnen wij zeer concurrerend leveren. Onze kwalitatief hoogwaardige meubels worden geproduceerd in Polen, waardoor we een grote collectie projectmeubilair tegen aantrekkelijke prijzen kunnen leveren.

Of er een eenvoudige strakke vloer geleverd moet worden, een logo ingesneden, of een luxe hoogpool op wenskleur, alles is mogelijk. We hebben alle disciplines in huis om een perfecte vloer te installeren.

VAKGEBIED

SCHEEPSINRICHTING 94%
PROJECTINRICHTING 88%
WONINGINRICHTING 97%

OPENINGSTIJDEN

ma-vrij. 9:00 – 17:30 uur
zat. 09:30 – 16:00 uur
zon. gesloten

  0183 66 31 59

LOCATIE